Preventie

Importanța prevenției în sănătatea dentară

Clinica stomatologica in Timisoara. Recomandare medic dentist bun.

Echipa noastră de medici stomatologi specialiști în Reabilitări Orale Complexe și Implantologie Dentară Avansată vă îndeamnă să adoptați o abordare proactivă în îngrijirea dinților.

Primul consult și planul de tratament

Stabilirea disgnosticului și primirea planului de tratament. Vezi AICI detaliile consulutui de specialitate și cum se desfășoară prima vizită.

Este mult mai simplu să prevenim decât să tratăm


Modul în care ne întreținem dinții este foarte important pentru prevenirea apariției cariei dentare precum și a bolii parodontale. Echipa noastră de medici stomatologi profesioniști și de asistente vă pot oferi sprijin și informații privind igiena corectă a dinților, pentru a preveni problemele dentare înainte de a apărea.

Prevenție și Igienă Corectă


Prevenția este cheia pentru un zâmbet sănătos. Menține sănătatea dinților prin prevenirea apariției cariei dentare sau a bolii parodontale printr-o igienă corectă.


Igienizările Periodice


Chiar și după tratamentele protetice precum fațete dentare, coroane dentare  sau implanturi dentare, prevenția rămâne esențială. Tratamentele de restaurare nu te feresc de apariția cariei dentare sau de apariția bolii parodontale. Monitorizăm pacienții prin ingrijire și igienizări periodice, asigurând menținerea rezultatelor obținute. În cadrul ședințelor de Igienizare profesională se efectuează și fluorizarea, pentru un smalț mai rezistent împotriva apariției cariei dentare.
Consultă pagina privind igienizarea dentară profesională pentru informații utile.


Reverificarea ocluziei (muscaturii) pentru restaurările estetice și protetice


Pacienții cu restaurări protetice estetice pe dinții naturali sau pe implanturi dentare, necesită verificarea periodică a ocluziei (modul în care se ating dinții).
Modificarea ocluziei este un fenomen normal, fiziologic, care are nevoie de grija unui medic stomatolog specialist care să o urmărească și să intervină atunci când situația o cere. De ocluzie depinde în mod direct longevitatea dinților și a implanturilor dentare.

Nu amâna sănătatea ta dentară! Dacă a trecut mai mult de un an de la ultimul control stomatologic, programează acum o consultație pentru a menține sănătatea dinților și longevitatea lucrărilor protetice. 

Alege prevenția și bucură-te de un zâmbet sănătos pe termen lung!

FĂ PRIMUL PAS CĂTRE UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOS!
Toate drepturile rezervate ©2016 - 2024 | Dr. Bâldea Dental Clinic | Termeni și condiții de utilizare | Politică de confidențialitate - Powered by WEB22
WhatsApp chat