Protetică și estetică dentară

Protetica si estetica dentara. Reabilitari orale in armonie cu tine.

Clinica de estetica dentara si Protetica dentara de inalta performanta in Timisoara.


Diagnosticul nostru se bazează pe date clare și colaborăm împreună cu tine pentru a stabili planul de tratament care se aliniază cu dorințele tale.

Ai alături de tine echipa de medici stomatologi specialisti in Reabilitări Orale Complexe și Implantologie Dentară Avansată ai Clinicii Dentare Dr. Baldea.


Protetica dentara

În Protetica și Estetica dentară de înaltă performanță, restaurarea și îmbunătățirea funcției și a esteticii dintilor se realizează prin tratamentele protetice.

Planul de tratament protetic are un scop precis - acela de a conserva cât mai mult posibil structura dentară a pacientului. 

Succesul restaurărilor (lucrărilor) se cuantifică în modul în care acestea reușesc să conserve pe termen lung (>10 ani) dinții sau implanturile pacientului.
Protetica dentară modernă presupune previzualizarea situației finale înainte de finalizarea cazului astfel, pacientul are posibilitatea să testeze funcția estetică înainte de a primi lucrările finale.

Este indicat să se înlocuiască restaurările protetice (lucrările dentare) între 8-12 ani datorită deteriorării interfeței dintre structura dentară și coroana dentară, proces datorat îmbătrânirii stratului fin de ciment (~100 de microni) care sigilează interfața; scopul înlocuirii restaurărilor protetice (lucrărilor dentare) este acela de a proteja structura dentară care le susține. 

Protetica dentară este specialitatea care vizează refacerea şi menţinerea funcţiei, confortului, înfăţişării şi sănătăţii pacientului prin restaurarea dinţilor naturali şi/sau înlocuirea dinţilor absenţi şi a ţesuturilor orale şi oro-maxilo-faciale. Schimbările majore din medicina dentară actuală (materiale performante, instrumentar şi tehnologii noi) ne permit abordări terapeutice minim-invazive uneori chiar non - invazive.


Clinica estetica dentara si protetica dentara Timisoara. Recomandarea unui bun stomatolog.


Estetica dentara

Protetica și estetica dentară merg mână-n mână. Nu e de ajuns sa redăm funcția și sănătatea dentară, ci redăm forma, armonia și bucuria unui zâmbet fără rețineri și fără complexe.

Clinica dentara Dr. Baldea ofera gama completa de servicii de protetica si estetica dentara, inclusiv coroane, fatete ceramice, albirea dintilor sau implanturi dentare.
Echipa noastra de medici specialisti are experienta vasta in tratarea tuturor tipurilor de probleme dentare si iti va oferi cel mai bun plan de tratament pentru nevoile tale individuale.


Restaurarea si armonizarea zambetului se va face în funcție de nevoi și dorința ta, prin:

Estetica dentara Timisoara. Smile Makeover fatete dentare, before and after.

Diagnosticul și planul de tratament

Toate investigatiile, inclusiv radiografiile dentare sau amprentele digitale, se vor face in clinica noastra stomatologica din Timisoara. 

Pentru realizarea unui diagnostic corect si mai apoi a unui plan de tratament protetic si estetic, este nevoie de un set de analize pentru a putea pune diagnosticul.

În cursurile si conferintele pe care le susținem, atât în țară cât și în Timișoara, în protetica dentară de înaltă performanță, subliniem faptul că fiecare etapă trebuie respectată. Este modul de lucru pe care il predam și altor medici stomatologi.

Orice scurtătură a tratamentului, poate dăuna mai mult decat oferă beneficii.


Programează o consultație pentru a stabili soluția potrivită pentru tine.


SĂNĂTATEA TA, DECIZIILE TALE!

Treaba noastră este să îți arătăm ce observăm, să îți spunem ce opțiuni ai și te vom lăsa să iei cele mai bune decizii pentru tine.
NU îți propunem tratamente care nu sunt necesare și întotdeauna îți vom oferi opțiuni.

FĂ PRIMUL PAS CĂTRE UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOS!
Toate drepturile rezervate ©2016 - 2024 | Dr. Bâldea Dental Clinic | Termeni și condiții de utilizare | Politică de confidențialitate - Powered by WEB22
WhatsApp chat